Benodigdheden per 2 staven
- 2 mergellandeieieren voor in de saucijs
- 250 gram rundergehakt
- 250 gram half om half gehakt
- 100 gram groente: fijngesneden prei, bosuitje, en paprika.
- 100 gram soezendeeg (meng dit door het gehakt. Klinkt raar, maar probeer het uit!)
- 75 gram paneermeel
- 1 verpakking bladerdeeg ( tante Fanny) of diepvriesverpakking (maar deze laatste is minder lekker)
- 2 eetlepels ketjap
- 1/2 theelepel chilipoeder
- 2 eetlepels mosterd
- 1 afgestreken theelepel zout
- 1 eitje om de bovenkant van de staven in te smeren
Benodigdheden per 2 staven
- 2 mergellandeieieren voor in de saucijs
- 250 gram rundergehakt
- 250 gram half om half gehakt
- 100 gram groente: fijngesneden prei, bosuitje, en paprika.
- 100 gram soezendeeg (meng dit door het gehakt. Klinkt raar, maar probeer het uit!)
- 75 gram paneermeel
- 1 verpakking bladerdeeg ( tante Fanny) of diepvriesverpakking (maar deze laatste is minder lekker)
- 2 eetlepels ketjap
- 1/2 theelepel chilipoeder
- 2 eetlepels mosterd
- 1 afgestreken theelepel zout
- 1 eitje om de bovenkant van de staven in te smeren