Gezond en blij met kip en ei uit eigen Mergelland wei

Gezond en blij met kip en ei uit eigen Mergelland wei Vera Lardenois Vera Lardenois — © Moniek Wegdam Met drie doosjes eieren van hun eerste kippen begonnen Vera en Guus Lardinois in 2004 aan hun droom: een eigen ei- boerderij, waar kippen volop kunnen genieten van de buitenlucht, rustig hun eieren kunnen leggen en nadien voor een gezonde bouillon zorgen. “Nog steeds iedere dag blij met ons Mergelland-ei.”

Met drie doosjes eieren van hun eerste kippen begonnen Vera en Guus Lardinois in 2004 aan hun droom: een eigen ei- boerderij, waar kippen volop kunnen genieten van de buitenlucht, rustig hun eieren kunnen leggen en nadien voor een gezonde bouillon zorgen. “Nog steeds iedere dag blij met ons Mergelland-ei.”

Wereldeidag

Kleur de kleurplaat in en lever deze vóór 20 oktober in bij onze boer-der-ei-automaat door de kleurplaat in een leeg vakje te plaatsen. Vergeet niet het deurtje te sluiten! De mooiste 10 ontvangen 1 doosje pulle-eikes van onze nieuwe kippen en een zakje snoepspekjes! #wereldeidag2023 De kleurplaat is ook hier te downloaden. Wij zijn benieuwd […]

MergellandEi 2024

Wegens succes binnenkort een andere leuke actie!!!

We hebben een geweldige kortingscode speciaal voor jou.
Scoor 10% bij onze boerderij-ei automaat. Dus, als je nog op zoek bent naar verse, heerlijke eieren, dan moet je zeker een kijkje nemen ;)
×

Ey, hoi!

Als u minimaal 10 MergellandEi ei trays heeft leeg gesmuld;  leg ze terug in een vak van de Boer-der-Ei automaat; maak een foto en app ons deze voor een voucher van het statiegeld.

× Hoe kan ik je helpen?