Kakeldoos
Gezond en blij met kip en ei uit eigen Mergelland wei

Gezond en blij met kip en ei uit eigen Mergelland wei

Wereldeidag

Wereldeidag

CLUBACTIE

CLUBACTIE

Nieuwe medewerkers

Nieuwe medewerkers

Statiegeld

Statiegeld

Citta Slow

Citta Slow

Soepkip met kruidenbuiltje

Soepkip met kruidenbuiltje

Voor alle liefhebbers van ons ei

FAQ

Joeufke in de bloome

Soepkip

CHICKS VAN MIX ARE COOL

Tijdens de voorstellingsmiddag 29 maart 2015 van schitterende dansen van Mix mocht ik als lid zijnde mijn verhaal vertellen over mijn deelname dit jaar aan de alpe d’HuZes via BIG Challenge. Rond de 140 “boeren” doen dit jaar mee via BIG Challenge. Ik fiets mee met het pluimveeteam als enige zuid-limburg(s)e(r).

    5000,- zal ik mee moeten nemen om te mogen fietsen. We hebben tijdens beurzen shirts verkocht, een heuse eiberg gebouwd van 40000 rauwe eieren bij teamgenoot bart gussinklo te Eibergen en we hebben het chicks are cool dance event in Haps bij teamgenoot Hugo Bens nog te gaan. Door vele handen vrijwillige hulp en pr kunnen we van een tientje zo een paar honderd euro maken! Daarnaast hebben we natuurlijk onze alpe d’huzes eitjes in onze eierautomaat en onze sponsoren uit de sector; van voerleverancier maar ook eigen boekhouder, werkgever en vooral niet te vergeten familie, mix-teamgenoten, vrouwlui van de road van elf en vrienden die 3 flessen bier kopen voor 150,- of  die gewoon iets op mijn actie pagina doneren of veel t shirts kopen voor het goede doel. Allemaal super bedankt!!!
    Dankzij deze dag ben ik aan die laatste loodjes begonnen voor mijn donatie. De opbrengst van de verkoop van shirts, handdoeken, bier, eieren en donatie was 314,-
    De fiets, kleding, verblijf, vervoer is uiteraard allemaal voor eigen rekening en jullie steun is 100% afdracht. Dat gaat me wel lukken, merci nogmaals!!

    Nu samen met de wielertourclub van Sint Geertruid verder met trainen om de berg op te kunnen komen. De andere teamleden wonen te ver weg om regelmatig samen te kunnen trainen en deze club is ook wel weer erg gezellig :). 4 juni wil ik de berg 3 keer op fietsen…….hoop doet leven!

Wit ei
Onze kippen zijn wit; Daarom leggen ze witte eitjes met een eicode.
Familie
Antibiotica-vrij
Kwaliteit
 
Vertrouwd en gecertificeerd;

 

Automaat 24/7

Boer-der-ei automaat

24/7 bereikbaar

Duurzaam

Zonnepanelen, mest op akkers, bloeiende boerenbuurt

Top

Mergellandei 2024

Gefeliciteerd

We hebben een geweldige kortingscode speciaal voor jou.
Scoor 10% bij onze boerderij-ei automaat. Dus, als je nog op zoek bent naar verse, heerlijke eieren, dan moet je zeker een kijkje nemen ;)
×

Ey, hoi!

Als u minimaal 10 MergellandEi ei trays heeft leeg gesmuld;  leg ze terug in een vak van de Boer-der-Ei automaat; maak een foto en app ons deze voor een voucher van het statiegeld.

× Hoe kan ik je helpen?